Saara Astola ja Marianne Ojalehto selviytyivät Timanttifinaaliin

10.3.2007

Helsingissä järjestettiin yksinluistelun Kärkisilmusarjan alueellinen loppukilpailu, Megafinaali. Seurastamme kilpailuun osallistui neljä luistelijaa. Saara Astola ja Marianne Ojalehto selviytyivät Timanttifinaaliin.

Helsingfors Skridskoklubb rf (HSK) isännöi lauantaina 10.03.2007 Kärkisilmujen Megafinaalia Helsingin jäähallin harjoitushallissa. Megafinaalissa kohtasivat Helsingin alueen parhaat Kärkisilmusarjan luistelijat.

Seurastamme kilpailuun olivat karsinnoista selviytyneet Saara Astola, Marianne Ojalehto (kuvassa), Saila Pönkä ja Petra Stolt. Saara oli kilpailussa hienosti kuudes pistein 28.24. Marianne Ojalehto oli yhdeksäs 26.61 pisteellään. Petra sijoittui 13:ksi (23.73) ja Saila 22:ksi (20.48).

Megafinaalin yhdeksän parasta kaksoissilmua pääsee edustamaan Helsingin aluetta Timanttifinaaliin Riihimäelle 21.03.2007. Timantti-finaalissa paremmuudestaan kilpailee Helsingin ja Hämeen alueen parhaimmisto. EVT:stä paikat Timanttifinaaliin lunastivat Saara Astola ja Marianne Ojalehto. Onnittelut heille!

Kisasivu      Tulokset