Sofia Nylund ja Nora Jokela noviisien Kultafinaaliin

15.2.2007

Noviisien I -lohkon kilpailijat kohtasivat Järvenpäässä sarjan toisessa valintakilpailussa. Mukana EVT:stä oli kaksi luistelijaa.

Järvenpään Taitoluistelijat ry (JTL) isännöi viikonloppuna yksinluistelun noviisien I -lohkon toista valintakilpailua Järvenpään jäähallissa. Varsinainen kilpailupäivä oli lauantai 17.02.2007.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita (EVT) kilpailussa edustivat Nora Jokela ja Sofia Nylund (kuvassa). Kilpailu sujui EVT:n tytöiltä varsin mukavasti, sillä Sofia oli kuudes ja Nora kahdeksas. Pisteitä Sofialle kertyi 29.61 ja Noralle 27.79. Molemmat selvittivät tiensä kauden pääkilpailuun, Kultafinaaliin. Natalie Vilen oli jo aiemmin lunastanut paikkansa Kultafinaaliin, joten loppukilpailussa näemme kaikkiaan kolme seuramme luistelijaa.

Noviisien I -lohkon toisen valintakilpailun voittoon taituroi Jade Club Tuusulan Iida Nätkynmäki pistein 35.87. Kilpailussa oli mukana 18 osallistujaa.

Tulokset