Golla Cup ja Kaksoissilmujen 2. aluekilpailu

2.2.2007

SM-noviisien Helsingin alueen mestaruuskilpailut, Golla Cup 2007, luisteltiin Pirkkolan jäähallissa perjantaina. Samassa yhteydessä käytiin Kaksoissilmujen 2. aluekilpailu. Molemmissa oli mukana seuramme luistelijoita.

Helsingin Luistelijat ry (HL) järjesti SM-noviiseille Helsingin alueen mestaruuskilpailut, Golla Cupin. Kilpailu käytiin perjantaina 02.02.2007 Pirkkolan jäähallissa Helsingissä.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) oli mukana kaksi kilpailijaa: Leena Rissanen ja Riikka Peura. Tyttöjen sarjaan osallistui 12 kilpailijaa kuudesta eri seurasta. Leena sijoittui kilpailussa sijalle 9 pistein 40.79. Riikka oli 10:s. Pisteitä hän keräsi 39.82. Tyttöjen sarjan aluemestariksi taituroi Helsingin Luistelijoiden Amanda Ng (59.35).

Tulokset

Golla Cupin ohessa järjestettiin myös Kaksoissilmujen 2. aluekilpailu. Tässä kilpailussa nähtiin neljä EVT:n luistelijaa: Milla Friman (ylempi kuva), Tuuli Sallinen, Camilla Sipilä (alempi kuva) ja Milla Suomela. Tässä aluekilpailussa arviointimuotona oli tähtiarviointi.

Parhaiten kisaurakastaan suoriutui tällä kertaa Milla Suomela, joka oli kilpailussa 21:s. Milla sai 28 tähteä. Camilla sipilä oli 23:s (27 tähteä), Milla Friman 27:s (23 tähteä) ja Tuuli Sallinen 28:s (23 tähteä). Kilpailun voitti Tikkurilan Taitoluisteluklubin Iida Pirnes 44 tähdellään.

Tulokset