Mitalisijoja Salzburgista

22.1.2007

EVT:n yksinluistelijat osallistuivat Itävallassa pidettyyn Mozart Cupiin. Saaliina oli kaksi hopeaa sekä joukko muita hyviä sijoituksia.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden yksinluistelun kilpa-ryhmäläiset osallistuivat 16.-21.01.2007 Itävallan Salzburgissa käytyyn Mozart Cupiin ja hakivat arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta. Kilpailu oli ns. interclub -kilpailu ja osa kansainvälistä European Criterium -kilpailusarjaa. Kilpailun järjestäjänä toimi paikallinen taitoluisteluseura Eisunion Salzburg ja kilpailupaikkana oli Eisarena Volksgarten.

EVT:n luistelijat suoriutuivat urakastaan varsin mallikkaasti, sillä Vantaalle matkasi kotiintuomisiksi kaksi hopeaa sekä lukuisa joukko muita hyviä sijoituksia. Hopeamitalit saivat Leena Rissanen Novice -92 -sarjassa sekä Saara Astola Cubs -97 -sarjassa. Myös Jonna Kinnunen ja Riikka Peura luistelivat hienosti ollen sarjoissaan sijoilla neljä ja viisi.

EVT:n luistelijoiden sijoitukset:

Juniors:       Jonna Kinnunen 4., Sini Kokko 11.
Novice -91:Riikka Peura 5.
Novice -92:Leena Rissanen 2.
Springs -95:    Niina Kinnunen 7., Marianne Ojalehto 11.,
 Petra Stolt 18.

Cubs -97:

Saara Astola 2.

Ylemmässä kuvassa Marianne, Petra, Saara ja Niina Helsinki-Vantaan lentokentällä lähtötunnelmissa.