Jenni Salo ja Ronja Suono Megafinaaliin

19.1.2007

EVT:n Jenni Salo sijoittui hienosti viidenneksi Kaarisilmujen toisessa valintakilpailussa Espoossa.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) isännöi 17.01.2007 Kaarisilmujen toista valintakilpailua Espoonlahden Forum -jäähallissa. EVT:läisiä oli kisoissa mukana kaikkiaan hulppeat 14 ja osalle se oli ensimmäinen kilpailu kaarisilmusarjassa.

Jenni Salo luisteli kilpailussa hienosti viidenneksi ja lunasti näin paikan ikäluokan alueelliseen loppukilpailuun, Megafinaaliin. Tähtiä hän sai suorituksestaan 23. Ronja Suono (kuvassa) oli kymmenes 20 tähdellään - hän oli lunastanut paikan Megafinaaliin jo ensimmäisestä valintakilpailusta.

Muut sijoitukset: Jonna-Riikka Saastamoinen 10:s (jaettu sija Suonon kanssa), Jonna Holm 13:s, Ida Ticklen 14:s, Pinja Salmi 15:s (kuvassa), Roosa Kumpulainen 16:s, Tiffany And 17:s, Marija Kiuru 19:s, Emma Silventoinen 20:s, Janina Syyli 20:s, Isa Lumme 20:s (jaettu sija), Suvi Hautsalo 23:s ja Janina Korhonen 24:s.

Pinja Salmi sai kilpailun tuomaristolta erityismaininnan hyvästä ryhdistä ja ojennuksista. Kaarisilmujen toisen valintakilpailun voitti isäntäseuran Roosa Latvala.

Tulokset