Kärkisilmut kohtasivat Myyrmäessä

16.1.2007


Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti 15.01.2007 Kärkisilmutyttöjen ja Silmupoikien 2. aluekilpailun sekä Minipoikien kutsukilpailun.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi maanantaina 15.01.2007 Kärksilmutyttöjen ja Silmupoikien 2. aluekilpailua sekä Minipoikien kutsukilpailua. Kilpailut luisteltiin Myyrmäen jäähallissa. EVT:ltä kisoihin osallistuivat Kärkisilmut Saara Astola, Marianne Ojalehto (kuvassa), Saila Pönkä ja Petra Stolt sekä Silmupojat Ossi Jauhiainen ja Mikael Uimonen. Minipojissa EVT:llä ei ollut edustajaa.

Saara Astola sijoittui tyttöjen kilpailussa hienosti kahdeksanneksi pistein 27.53. Marianne Ojalehto oli 10:s, Petra Stolt 11:s ja Saila Pönkä 14:s. Mikael Uimonen ja Ossi Jauhiainen nappasivat poikien kisassa palkintosijat ollen toinen ja kolmas.

Kärkisilmutyttöjen kilpailun voitti Helsingin Luistelijoiden Nea Viiri pistein 37.83. Myös muut palkintosijat menivät HL:ään. Silmupojissa voittoon luisteli Tikkurilan Taitoluisteluklubin Henri Schröter. Minien ykkönen oli TTK:n Samu Ronkainen.

Kärkisilmujen kilpailussa käytettiin suljettua ISU -arviointia ja Silmu- sekä Minipoikien kilpailussa laajennettua tähtiarviointia. Ylituomarina toimi Liisa Puskala.

Tulokset