EVT:n joukkueet mitaleille aluemestaruuskilpailuissa

13.1.2007

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti Myyrmäessä muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut. Kaikki EVT:n joukkueet nappasivat kisoista mitalin!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) isännöi lauantaina 13.01.2007 muodostelmaluistelun Helsingin alueen mestaruuskilpailuja Myyrmäen jäähallissa. Helsingin alueeseen kuuluu kaikkiaan kymmenen pääkaupunkiseudun taitoluisteluseuraa. Aluemestaruuskilpailuihin osallistui yhteensä 19 joukkuetta ja tunnelma Myyrmäen pienessä hallissa olikin varsin tiivis.

Kilpailusarjoja aluemestaruuskilpailussa oli kolme: noviisit, minorit ja tulokkaat. EVT:ltä kilpailuihin osallistuivat noviisijoukkue Dream Steps (ylin kuva), minorijoukkue Sunny Steps (keskimmäinen kuva) ja tulokasjoukkue Little Steps (alin kuva).

Noviisien sarjassa Dream Steps esitti tulkinnallisesti vahvan, siistin ja vauhdikkaan ohjelman ollen tiukassa ja tasokkaassa kilpailussa hienosti kolmas. Pisteitä joukkue keräsi Las Bandidas - Lainsuojattomat -teemaisella vapaaohjelmallaan 52.22.

Minoreissa Sunny Steps luisteli varmasti ja hallitusti voittaen upeasti sarjansa. Joukkueen raikkaan vapaaohjelman teemana on Taikaliito Tähtiin. Pisteitä Sunnyt saivat hienosta suorituksestaan 29.34.

Tällä kaudella myös tulokasjoukkueet pääsivät mukaan nauttimaan aluemestaruuskisojen tiiviistä tunnelmasta. EVT:n tulokasjoukkue Little Steps luisteli Lumikki ja Seitsemän kääpiötä -teemaa kantavan vapaaohjelmansa pirteästi ollen kolmas. Joukkueelle kilpailu oli kauden ensimmäinen ja monelle pikkuluisteijalle ensikosketus kilpailemiseen. Tulokassarjassa arviointimuotona käytettiin ns. tähtiarviointia. Little Steps ansaitsi suorituksellaan neljä tähteä.

Tilaa kisa -DVD!

Kilpailut kuvattiin ja DVD:tä on mahdollista tilata 21.01.2007 klo 22.00 mennessä osoitteesta anna.mertanen@netti.fi. DVD:n hinta on 20 euroa.

Mainitse tilauksessa nimesi, seurasi, joukkueesi, puhelin-numerosi sekä tilaamasi kappalemäärä.

Kisasivu