Jouluriehan tunnelmia

13.12.2006

Seuramme jouluriehaa vietettiin 03.12. Myyrmäen jäähallissa. Rieha oli suunnattu ennenkaikkea pienille luistelukoululaisille.

Seuramme vietti 03.12.2006 Myyrmäen jäähallissa jo perinteeksi muodostunutta Jouluriehaa. Juhlan aloitti muodostelmaluistelun tulokasjoukkue Little Steps omalla kilpailuohjelmallaan "Lumikki ja seitsemän kääpiötä". Tämän jälkeen jään valloitti Sini Kokko omalla soolo-ohjelmallaan. Ohjelmaa jatkoivat minit, kaari- ja kaksoissilmut omilla tonttuohjelmillaan, jotka kertoivat tonttujen erilaisista joulunajan askareista. Kärkisilmut olivat sonnustautuneet oman ohjelmansa teemaan sopiviin hauskoihin oravapukuihin. SM -noviisi Riikka Peura luisteli harmonisen ja kaunisliikkeisen ohjelman. Rokkitonttuja esittivät seuramme debytantti- ja noviisitytöt.

Seuramme "isot" kilpaluistelijat eli SM -noviisit Riikka Peura ja Leena Rissanen, juniorit Satu Orasniemi, Susanna Alaviuhkola ja Vesa Pekkanen sekä SM -juniori Sini Kokko esittivät oman jouluohjelmansa. Myös Kärkisilmujen Marianne Ojalehto esitti soolonumeronsa juhlassa. Kaikki kilpailevat luistelijamme olivat itse suunnitelleet omat ohjelmansa, joten oli sydäntälämmittävää seurata sitä iloa ja ylpeyttä, jolla luistelijat esittivät ohjelmansa katsojille ja vanhemmilleen. Näiden iloisten esitysten jälkeen oli vuorossa tauko, jonka aikana luistelukoululaiset siirtyivät luistinten laittoon.

Tauon jälkeen Jonna Kinnunen esitti oman vapaaohjelmansa, jolla hän kilpaili kuluneena viikonloppuna SM- kilpailuissa Mikkelissä. Jonnan jälkeen jää täyttyi pienistä punanenäisistä, upeasarvisista poroista, jotka esittivät Petteri Punakuono -debyyttinsä. Ohjelma oli niin onnistunut, että se olisi pitänyt luistella toistamiseen, jotta olisi ehtinyt ihailemaan kaikkia poroja! Porojen jälkeen luistelukoulujen kouluikäiset tontut pinkaisivat jäälle ja luistelivat oman ohjelmansa tonttujen tapaan iloisesti ja touhukkaasti. Heidän jälkeensä saapuivat ruskeat piparit uunista esittäen oman ohjelmansa ilman valmentajien apua. Kaikki tähdet muistivat liikkeet upeasti itsetehdyt ja koristellut piparit rinnassa kimaltaen.

Esitysten jälkeen jäälle saapui myös odotettu, luisteleva joulupukki. Tontut apunaan hän jakoi lapsille joulupaketit ja leikitti lapsia piirileikkien muodossa. Joulurieha oli oikein onnistunut, josta kiitos kaikille lapsille, vanhemmille, ohjaajille ja talkooväelle. Huhtikuussa näemme taas suuret joukot jäällä seuramme kevätnäytöksessä!