Jäädisko

7.12.2006

EVT:n ja EVU:n yhdessä ideoima ja organisoima jäädisko kerää jälleen ensi lauantaina satoja lapsia ja nuoria Myyrmäen jäähallille.

EVT:n ja EVU:n yhdessä ideoima ja organisoima jäädisko järjestetään ensi lauantaina 09.12.2006 klo 19.00-22.00 Myyrmäen I -jäähallissa. Tavoitteena on, että tämä järjestyksessään viides jäädisko osoittautuu kaikkia aiemmin järjestettyjä diskoja suositummaksi.

Tunnelman kattoon nostavat menevä musiikki, jääkahvion herkulliset antimet sekä tietenkin hyvä seura. Tapahtumaan odotetaan edellisvuosien tapaan useita satoja nuoria urheilijoita. Kaikki Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden, Etelä-Vantaan Urheilijoiden ja Walapais -ringetteseuran jäsenet ovat tervetulleita discoon.

Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita järjestelemään tapahtumaa - kyseessähän on koko perheen tapahtuma. Mikäli olet kiinnostunut kantamaan kortesi kekoon ja auttamaan esimerkiksi valvojan ominaisuudessa, ota yhteyttä seuran toimistoon.

Nähdään Myrtsissä!