EVT:n joukkueet mitaleille Espoossa

27.11.2006

Dream Steps ja Sunny Steps osallistuivat viikonloppuna käytyihin noviisien 1. valintakilpailuihin ja minoreiden 1. kilpailuihin. Dream Steps oli sarjassaan kolmas ja Sunny Steps voitti omansa.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) isännöi sunnuntaina 26.11.2006 muodostelmaluistelun noviisisarjan ensimmäistä valintakilpailua ja minorisarjan ensimmäistä kilpailua Länsi-Auto Areenalla Espoossa. Kyseessä oli varsinainen mammuttitapahtuma, sillä kahteen eri lohkoon jaettuja joukkueita oli peräti 32. EVT:n joukkueet Dream Steps (ylempi kuva) ja Sunny Steps (alempi kuva) luistelivat I -lohkossa.

Noviisien sarjassa Dream Stepseillä oli valitettavaa epäonnea - muuten suhteellisen hyvin sujuneen ohjelman loppupuolella sattunut joukkokaatuminen verotti teknisiä elementtipisteitä roimasti ja vei tällä kertaa mahdollisuuden taistella lohkovoitosta. Dreamit keräsivät yhteensä 45,50 pistettä ja sijoittuivat tiukassa kisassa kolmanneksi. Tuomareiden antamat osa-aluepisteet, joihin sisältyy mm. luistelutaito, tulkinta ja koreografia, olivat joukkueella kuitenkin ensimmäisen lohkon noviisisarjan korkeimmat. Lohkon voitti Helsingin Taitoluisteluklubin Finettes pistein 48,38.

Minoreiden sarjassa Sunny Steps luisteli loistavan ohjelman ja voitti lohkonsa ylivoimaisesti. Nuoret luistelijat esittivät siistiä, vauhdikasta ja teknisesti taitavaa muodostelmaluistelua sekä tulkitsivat teemaa hyvin. Joukkue keräsi 29,67 pistettä. Toiseksi sijoittui Helsingin Taitoluisteluklubin Mini Mints pistein 22,18.

II -lohkossa noviisisarjan voiton vei Helsingin Luistelijoiden Starlights ennen isäntäseuran Blue Arrowsia. Minorisarjassa ykkönen oli Helsingin Luistelijoiden Sunlights.

Onnittelut molemmille upeille joukkueillemme!

Kisasivut       Tulokset

Kuvia minoreiden kilpailusta (yes.1g.fi)