Kärkisilmujen alueellinen kilpailu

26.11.2006

Seuramme luistelijat Saara Astola ja Petra Stolt osallistuivat viikonloppuna kärkisilmujen alueelliseen kilpailuun Espoossa.

Espoon Jäätaiturit ry (EsJt) järjesti sunnuntaina 26.11.2006 kärkisilmujen aluecup -kilpailun Laaksolahden jäähallissa Espoossa. Kärkisilmut ovat 01.01.1993 jälkeen syntyneitä luistelijoita.

Kilpailuun oli ilmoittautunut kaikkiaan 23 luistelijaa, heidän joukossaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden nuoret lupaukset Saara Astola (-97) ja Petra Stolt (-95, kuvassa). Marianne Ojalehto joutui perumaan osallistumisensa kilpailuun.

Saara Astola sijoittui kilpailussa kahdeksanneksi pistein 24,61 ja Petra Stolt 15:ksi pistein 19,54. Kärkisilmujen aluekilpailun voitti Helsingin Luistelijoiden Krista Pitkäniemi pistein 33,96 ennen saman seuran Nea Viiriä (32,20).

Arviointimuotona oli ISU:n arviointijärjestelmä. Teknisenä spesialistina kilpailussa toimi Paulina "Paiu" Carlson assistenttinaan takavuosien huippuluistelija Sari Hakola.

Kisasivut     Tulokset