Ice Steps HOPEALLE muodostelmaluistelun 1. SM -valintakilpailussa!

19.11.2006

SM -juniorijoukkueemme Ice Steps luisteli upeasti hopealle Helsingissä järjestetyssä 1. SM -valintakilpailussa.

Helsingfors Skridskoklubb rf (HSK) järjesti 18.-19.11.2006 muodostelmaluistelun ensimmäisen valintakilpailun SM -senioreille ja -junioreille Helsingin vanhassa jäähallissa. Joukkueita kilpailuun oli ilmoittautunut senioreiden sarjaan neljä ja junioreiden sarjaan 13. Luistelijoita tapahtumassa nähtiin noin 500.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita SM -junioreiden sarjassa edusti Ice Steps (kuvissa). Lyhytohjelman jälkeen joukkue oli vahvasti neljäntenä pistein 52,24. Vapaaohjelmassa Ice Steps luisteli tyylillä ja taidolla ykköseksi pistein 89,34. Kokonaistuloksissa Stepit sijoittuivat upeasti hopealle kerättyään yhteispisteiksi hulppeat 141,58.

SM -junioreiden kokonaiskilpailun voitti Joensuun Katajan Les Miracles. Pisteitä voittajajoukkue keräsi kaikkiaan 146,56. Pronssille luisteli Helsingin Taitoluisteluklubin Team Fintastic (135,24).

SM -senioreiden kilpailun voitti hallitseva maailmanmestari Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity (186,06) ennen Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettesia (173,54).

Tarkemmat tulokset löytyvät alla olevasta linkistä. Onnittelut koko Ice Steps -joukkueelle ja valmennustiimille hienosta suorituksesta!

Kisasivut     Kuvia lyhytohjelmasta