Kaksoissilmujen 1. valintakilpailu

18.11.2006

Espoossa luisteltiin kaksoissilmusarjan ensimmäinen valintakilpailu 18.11.2006. EVT:stä olivat mukana mm. Saila Pönkä, Camilla Sipilä ja Milla Suomela.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) isännöi lauantaina 18.11.2006 ensimmäisiä kaksoissilmujen valintakilpailuja Espoon Matinkylässä. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilla (EVT) oli kilpailussa laaja edustus - mukana olivat Milla Friman, Saila Pönkä, Tuuli Sallinen, Camilla Sipilä (ylempi kuva) ja Milla Suomela (alempi kuva).

Saila Pönkä oli kilpailussa 15:s, Camilla Sipilä 23:s, Milla Suomela 26:s, Milla Friman 27:s ja Tuuli Sallinen 30:s. Kaksoissilmujen ensimmäisen valintakilpailun ykkönen oli Helsingin Luistelijoiden Alma Seppälä ennen Tikkurilan Taitoluisteluklubin Laura Raukkoa ja Iida Pirnestä.

Kilpailu oli alueellinen - siihen osallistuneet luistelijat tulivat kaikki pääkaupunkiseudun seuroista. Kilpailuun oli ilmoittautunut kaikkiaan 31 luistelijaa seitsemästä eri seurasta.

Kilpailussa noudatettiin ns. laajennettua tähtiarviointia. Yhtenä kilpailun tuomarina toimi EVT:n seuratuomari Janita Koskiluoma. Lisätietoja kaksoissilmujen valintakilpailusta saa oheisesta linkistä.

Kisasivut

Kaksoissilmujen valintakilpailun yhteydessä luisteltiin myös minien kutsukilpailu. EVT:n Janina Syyli oli kilpailussa hienosti kolmas. Marija Kiuru sai erikoismaininnan hyvistä pirueteista.