Vaikuta seuratoiminnassa

10.10.2006

Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset itse vaikuttamaan yhteisiin asioihin ja osallistumaan päätöksentekoon.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on maamme mittakaavassa suuri taitoluisteluseura. Jäsenmäärämme on kasvanut vuosittain, mutta erityisesti kuluneen vuoden aikana lisäystä on tapahtunut huomattavasti.

Yksinluistelupuolella luistelijamäärä on lähes kaksinkertaistunut ja kilpailevia yksinluistelijoita onkin seurassamme tätä nykyä yli 60. Muodostelmapuolella olemme perustaneet uuden harrastepohjalla toimivan kansallisen juniorijoukkueen, jonka luistelijarekrytointi on sujunut erittäin positiivisesti. Koko seitsemän joukkueen Steppiperhe on vahvistunut sekä yhteishengeltään että laadullisesti, mistä olemme todella iloisia.

EVT:n luistelukoulujen luistelijamäärä on kasvanut voimakkaasti ja ryhmiä on nyt Myyrmäen lisäksi myös Klaukkalassa. Klaukkalan luistelukoulut ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi niin tenavien, kouluikäisten kuin teinienkin keskuudessa.

Jotta voisimme tarjota tulevaisuudessakin entistä kilpailukykyisemmät harjoitteluolosuhteet kaikille luistelijoillemme vauvasta vaariin, pyydämme luistelijoiden vanhempia ja muita läheisiä osallistumaan aktiivisesti seuran toimintaan joko vapaaehtoisena esimerkiksi kilpailujen, näytösten ja tapahtumien järjestelytehtävissä tai tukemaan EVT:n toimintaa liittymällä seuran jäseneksi.

Maksamalla seuran jäsenmaksun, pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihimme ja osallistumaan päätöksentekoon seuran kokouksissa. Jäsenmaksu on 10 euroa / henkilö. Seurasihteerimme Anna Mertanen antaa lähiaikoina kaikille luistelijoille ja heidän perheillensä oman pankki-siirtolomakkeen jäsenmaksua varten. Vain osallistumalla voit vaikuttaa!