Luistelukoulut hyvässä vauhdissa

9.10.2006

Pienet jääprinsessat ja -prinssit aloittivat luistelukoulun elokuun lopulla. Mukaan mahtuu vielä muutama innokas luistelukoululainen. Katso täältä kuvia luistelukoulun tunneilta!

Seuramme alle kouluikäisten ja kouluikäisten suositut luistelukoulut alkoivat noin kuukausi sitten sekä Myyrmäessä että Klaukkalassa. Hauskaa on ollut ja uusia asioita opittu jokaisella tunnilla. Lisäksi on tietysti kerrattu edellisellä tunnilla opittua.

Lapset ovat viihtyneet mainiosti taitavien ohjaajiemme huomassa ja pikkuluistelijoiden edistyminen taidoissaan onkin ollut varsin palkitsevaa katsottavaa. Monipuolisilla, hauskoilla ja mielikuvituksellisilla harjoitteilla saa oppimistuloksissa ihmeitä aikaan!

Ohessa muutamia kuvia sunnuntaisin Myyrmäessä luistelevasta alle kouluikäisten ryhmästä. Kuten huomaatte, asu ja tyyli ovat vapaita - tärkeintä kaikille on osallistuminen sekä luistelemisen ja uuden oppimisen riemu ja ilo.

Jos sinäkin haluat oppia luistelemaan mukavassa porukassa, tule EVT:n luistelukouluun - ilmoittauduthan kuitenkin pikaisesti, sillä paikkoja on jäljellä vain muutamia!

Lisää luistelukoulukuvia löytyy täältä.