Yksinluistelun kilpailukausi alkoi

2.10.2006

Seuramme yksinluistelijoiden kausi avattiin HTL:n kutsukilpailussa Hämeenlinnassa. Mukana olivat Leena Rissanen, Sini Kokko ja Jonna Kinnunen.

Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry (HTL) järjesti kutsukilpailun SM -senioreille, SM -junioreille, SM -noviiseille, Noviiseille ja Debytanteille sunnuntaina 01.10.2006 Hämeenlinnassa. Kilpailussa luisteltiin lyhytohjelmat.

EVT:stä kilpailuun osallistuivat Jonna Kinnunen (SM -juniorit), Sini Kokko (SM -juniorit) sekä Leena Rissanen (SM -noviisit). Leena sijoittui SM -noviisien sarjassa 23 luistelijan joukossa mukavasti 11:ksi pistein 21,86. Sarjan voitti isäntäseura HTL:n Nelli Helynen.

SM -junioreiden sarjassa Sini Kokko luisteli sijalle 14. Pisteitä hän keräsi 29,24. Jonna Kinnunen oli hieman epäonnisen suorituksen jälkeen 17:s pistein 25,96. SM -junioreiden ykkönen Hämeenlinnassa oli TTK:n Petra Arponen.

Kovatasoisessa SM -senioreiden sarjassa Kiira Korpi oli omaa luokkaansa - pisteitä kertyi peräti 52,78. Yhtä selkeä kakkonen oli EsJt:n Laura Lepistö, joka keräsi suorituksellaan 44,43 pistettä.

Kuvassa kisakatsomoon kannustamaan saapuneet seuramme luistelijat Niina Kinnunen ja Saara Astola yhdessä suuren idolinsa Kiira Korven kanssa.

Tulokset