Yksinluistelun lohkojaot

19.9.2006

Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut yksinluistelun lohkojaot kaudelle 2006-2007. Katso oma lohkosi täältä!

Lohkojaot kaudella 2006-2007, yksinluistelu

Debytantit, tytöt

Lohko I       Lohko II       Lohko III

EsJTEVTHTL
ETKHeiILrTL
HSKHLML
KuTaHTKMTK
Koo-VeeJoKaOLK
LLJyTLSSalPa
STRKTLTappara
VLKLTLTRT
PoriTaSeiTL
 TTK

312930

Noviisit, tytöt                       Juniorit, tytöt                        Juniorit, pojat

Lohko I       Lohko II       Lohko I        Lohko II       Lohko II

TTLS

333233356

SM-sarjat

SM-junioreita ja SM-senioreita sekä jäätanssijoita ja pariluistelijoita on ilmoitettu olevan seuraavissa seuroissa: EsJt, ETK, EVT, HL, HSK, HTK, HTL, JyTLS, JTL, KaTa, KooVee, KTL, KuLS, KuTa, MTK, OLK, RTL, RU, STR, Tappara, TTK ja TRT. SM-junioreita 36/9 ja 3 jäätanssiparia. SM-senioreita 9/6 ja 1 pariluistelupari.

SM-noviiseja on ilmoitettu olevan seuraavissa seuroissa: EsJt, EVT, HeiI, HL, HSK, HTK, HyTL, HTL, JoKa, JyTLS, JTL, KaTa, KooVee, KuLS, KuTa, LTL, LL, MTK, OLK, Tappara, TRT ja VLK. SM-noviiseja 48/3. Ei jäätanssijoita eikä pariluistelijoita.