Kuntoluistelun ohjaajakoulutus

3.9.2006

Suomen Taitoluisteluliitto STLL järjestää kuntoluistelun ohjaajakoulutuksen syyskuun lopulla.

Kuntoluistelun ohjaajakoulutuksen lajimoduuli järjestetään 30.09.2006 Kaarinan Wihurihallissa klo 10.00-16.30. Kuntoluistelu on kaikille sopivaa, taitoluistelusta, lihaskunto-harjoitteista, keppijumpasta ja aerobicista sovellettua liikuntaa jäällä. Päätavoitteena kuntoluistelussa ovat terveyden edistäminen ja sen ylläpitäminen.

Kuntoluistelun Ohjaajakoulutus (7 t) on osa taitoluistelun kunto- ja terveysliikunnan liikuttajatutkintoa. Tähän koulutukseen kuuluvat osana myös seuraavat Suomen Kuntoliikuntaliiton järjestämät (valitse kolme) kurssit:

• Liikunnan terveystiedon Startti (7 tuntia)
  • Liikkujan Startti (7 tuntia)
  • Kunto- ja terveysliikunnan ohjauksen starttikurssi (7 tuntia)
  • Ravitsemuksen Startti (7 tuntia)

Kuntoluistelun ohjaajakoulutus on yksipäiväinen ja se sisältää 3 tuntia jäätä, 2 tuntia oheisharjoittelua (keppijumpan suoritustekniikat) ja 2 tuntia teoriaa.

Kohderyhmä: Seurojen ohjaajat ja valmentajat, liikunnan opettajat ja ohjaajat sekä muut kuntoluistelun ohjaamisesta kiinnostuneet. Kurssi antaa valmiudet pitää kuntoluistelutunteja luisteluseurassa tai liikuntatunnilla.

Kurssin hinta: 90 euroa. Kurssin hinta sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin. Kurssille otetaan mukaan omat eväät. Tarkempi ohjelma ja aikataulu lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Kouluttajina kurssilla toimivat Tea Järvinen ja Saija Lindstedt.

Ilmoittautuminen: 22.09.2006 mennessä sähköpostilla osoitteeseen samuli.rasila@stll.slu.fi. Kurssille otetaan maksimissaan 30 kurssilaista ilmoittautumis-järjestyksessä. Ilmoittautumisessa tulee olla seuraavat asiat: nimi, ikä, syntymäaika, seura, laskutusosoite, sähköpostiosoite sekä mahdollinen aikaisempi koulutus liikunnan parista.