Haluatko luistelukouluohjaajaksi?

6.8.2006

Suomen Taitoluisteluliitto STLL järjestää luistelun ohjauksen peruskurssin 20.08.2006 Helsingin Paloheinässä.

Koulutus on yksipäiväinen ja se sisältää kuusi tuntia jäätä ja kaksi tuntia teoriaopetusta. Kohderyhmänä ovat aloittelevat ohjaajat, apuohjaajina toimivat nuoret ja aikuiset.

Kurssi antaa valmiudet käynnistää luistelukoulun alkeisryhmä. Kurssilta saa mukaan valmiita mallitunteja sekä neuvot niillä käytyjen asioiden opettamiseen ja ideoita tuntien edelleen soveltamiseen ja kehittämiseen. Kurssin jälkeen ohjaaja kykenee rakentamaan tuntisuunnitelman itsenäisesti. Koulutukseen hakeutuvilla on oltava Lasten urheilun perusteet -kurssi suoritettuna.

Kurssin hinta on 90 euroa. Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin ja ruokailun. Kouluttajina Helsingin kurssilla toimivat Virve Noiva-Lehto ja Susanna Peltola.

Ilmoittautumiset 11.08.2006 mennessä sähköpostilla osoitteeseen samuli.rasila@stll.slu.fi. Ilmoittautumisessa tulee olla seuraavat asiat:

• mille kurssille ilmoittaudutaan (paikkakunta)
  • nimi, ikä, syntymäaika ja seura
  • laskutusosoite ja sähköpostiosoite
  • maininta mahdollisesta erityisruokavaliosta