Dream Steps luisteli pronssille muodostelmaluistelun noviisien Kultafinaalissa

26.3.2006

Noviisijoukkueemme Dream Steps osallistui Tikkurilassa kauden päätöskilpailuun, josta kotiintuomisina oli pronssiset mitalit.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry (TTK) järjesti Vantaalla, Tikkurilan Valtti-Areenalla muodostelmaluistelun noviisisarjan Kulta- ja Hopeafinaalit 26.03.2006.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita Kultafinaalissa edusti menestyksellä Dream Steps (kuvassa), joka luisteli kaatumisista puhtaan ja vapautuneen ohjelman ollen kovatasoisessa ja kärjen osalta varsin tasaisessa kilpailussa hienosti kolmas. Dreamien vauhdikkaan kilpailuohjelman teemana oli "Aarteenmetsästäjät".

Kultafinaalin voittoon luisteli Helsingin Taitoluisteluklubin Finettes ja hopeapallille kipusi Helsingin Luistelijoiden Starlights. Kultafinaaliin oli karsintojen kautta päässyt 12 maamme parasta noviisitason joukkuetta. Hopeafinaalissa joukkueita oli mukana neljä - kilpailun voitti Jyväskylän Taitoluisteluseuran Star Diamonds.

Onnittelut Dreameille koko kauden jatkuneesta hyvästä menestyksestä!

Kisasivut