Sunny Steps hopealle minoreiden kauden päätöskilpailussa

17.3.2006

Minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi Ouluun minori- ja tulokassarjojen kauden päättäneeseen kolmenteen kilpailuun - kotiintuomisina oli hopeamitalit.

Oulun Luistelukerho ry (OLK) järjesti 17.-18.03.2006 Oulussa, Raksilan jäähallissa kauden epävirallisen valtakunnallisen loppukilpailun minori- ja tulokasjoukkueille. Kilpailu oli varsin mittava, sillä siinä olivat mukana kaikki maamme kilpailevat minori- ja tulokasjoukkueet - minoreiden sarjaan joukkueita oli ilmoittautunut peräti 16 ja tulokkaissakin joukkueita oli mukavat 12.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Sunny Steps -minorijoukkueelle kilpailu oli menestyksekäs, sillä joukkue luisteli hopealle. Minoreiden kilpailun voitti Helsingin Taitoluisteluklubin MiniMints ja kolmas oli Espoon Taitoluisteluklubin Rainbows. Muita sijoja ei julkistettu. Tulokkaiden sarjassa EVT:llä ei ollut edustusta. Onnittelut Sunnyille kunniakkaasta hopeasijasta!

Oulun Luistelukerho