EVT:n Last Steps Suomen paras aikuisjoukkue

13.3.2006

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen Finaalia Myyrmäessä 11.03.2006. Last Steps voitti aikuisten kilpailun.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) järjesti kotihallissaan Vantaan Myyrmäessä muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen kauden päätöskilpailun lauantaina 11.03.2006. Finaalissa nähtiin juniori-, seniori- ja aikuisjoukkueita ympäri Suomea. Kilpailu oli todellinen "mammuttikilpailu", sillä paikalle saapui hulppeat 34 joukkuetta - luistelijoita tässä muodostelmaluistelun kauden suurtapahtumassa oli mukana peräti 700.

EVT:n joukkueet Ex-Steps ja Last Steps (kuvassa) pärjäsivät kisoissa upeasti - Last Steps voitti aikuisten kilpailun ja Ex-Steps oli senioreiden sarjassa neljäs. Toiseksi aikuisten kilpailussa luisteli Helsingin Luistelijoiden Crême de Ments ja kolmanneksi sijoittui Turun Riennon Taitoluistelun Feminae Aboenses. Senioreiden kilpailun voiton vei Helsingfors Skridsko Klubbin Team Panique ja toisen sijan nappasi Helsingin Luistelijoden All Stars. Kolmas oli Helsingin Taitoluisteluklubin JääPrinsessat.

Finaalin täydelliset tulokset löytyvät kisasivuilta. Onnittelut Laastareille ja Exille hienosti sujuneista kilpailuista!

Kisasivut