EVT etsii muodostelman tuntivalmentajaa

5.3.2006


Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii joukkoonsa reipasta ja innokasta muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä taitoluisteluseuroista kautta aikojen. Seurassamme voi harrastaa sekä yksin- että muodostelma-luistelua kilpa- ja harrastetasolla. Lisäksi tarjoamme luistelukouluja lapsille ja aikuisille. Toimintamme on keskittynyt Vantaan Myyrmäkeen, mutta harjoituksia pidetään myös muualla pääkaupunkiseudulla.

 Nyt etsimme mukavaan joukkoomme 

MUODOSTELMALUISTELUN TUNTIVALMENTAJAA 

osallistumaan seuramme muodostelmajoukkueiden valmennukseen 

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta esimerkiksi luistelukouluohjaajana tai valmentajana. Lisäksi olisi suotavaa, että hakijalla olisi oma muodostelmaluistelu-tausta SM-juniori- tai -senioritasolta. Suomen Taitoluisteluliiton koulutuksista on etua tehtävän hoidossa. 

Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja ennen kaikkea valmis sitoutumaan työhösi. Arvostamme luontaista innokkuutta valmentamiseen, reipasta luonnetta sekä halukkuutta valmennustyössä kehittymiseen ja kouluttautumiseen. 

Muodostelmajoukkueiden valmennuksessa avustamisen lisäksi tuntivalmentajan tehtävään saattaa sisältyä luistelukoulu-ryhmien ohjaamista. 

Tiedusteluihin vastaa Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n puheenjohtaja Tarja Kinnunen, GSM 050-3527 131, sähköposti tarja.kinnunen@netti.fi

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset palkka-toivomuksineen lähetetään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 27.03.2006 mennessä osoitteeseen:

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry EVT

 

c/o Myyrmäen halli

 

Puheenjohtaja Tarja Kinnunen

 

Raappavuorentie 10

 

01600 Vantaa