Leena Rissanen Edea Cupin viides

4.3.2006

Seuramme debytanttiluistelija Leena Rissanen suoriutui loistavasti kovassa seurassa.

Helsingin Pirkkolassa käytiin perjantaina 03.03.2006 debytantti-ikäisille tarkoitettu Edea Cup -kilpailu. Osanottajia tyttöjen sarjassa oli 26. EVT:ltä oli mukana kaikkiaan viisi kilpailijaa - Nora Jokela, Sofia Nylund, Leena Rissanen, Sara Sovijärvi ja Natalie Vilen.

Leena Rissanen luisteli hyvin ja sijoittui kilpailussa komeasti viidenneksi. Sara Sovijärvi oli toiseksi parhaana EVT:n luistelijana 19:s. Sofia Nylundin (kuvassa) sijoitus oli 22:s, Natalie Vilenin 23:s ja Nora Jokelan 26:s.

Kilpailu oli todella korkeatasoinen, sillä mukana oli Suomen debytanttisarjan parhaimmistoa. Edea Cupin voittoon luisteli Espoon Jäätaitureiden Ines Karvinen ennen Helsingin Luistelijoiden Timila Shresthaa ja Riina Varjokaria. Onnittelut Leenalle!

Tulokset