Saila Pönkä kolmas kaarisilmujen Aluefinaalissa

4.3.2006

EVT:n nuoret luistelijat pärjäsivät hienosti Espoossa järjestetyssä kaarisilmujen Helsingin alueen finaalissa. Saila Pönkä nappasi pronssimitalin.

Espoon Taitoluisteluklubi ry isännöi lauantaina 05.03.2006 kaarisilmujen alueellista mestaruuskilpailua Espoon Matinkylässä. Etelä-Vantaan Taitoluistelijota kilpailussa edustivat Saila Pönkä, Pauliina Koskela ja Mathilda Nyqvist sekä Camilla Sipilä, Jonna-Riikka Saastamoinen ja Ronja Suono.

Mukana oli nuoria luistelijoita useista  pääkaupunkiseudun taitoluisteluseuroista. Kilpailijoiden välinen ikähajonta oli todella suurta (-93-97), mutta nuoresta iästään huolimatta aluefinaali sujui EVT:n tytöiltä oikein mallikkaasti - Saila luisteli kilpailussa upeasti kolmannelle sijalle Pauliinan ollessa hienosti viides ja Mathildan seitsemäs. Camilla taituroi sijalle 15, Jonna-Riikka sijalle 21 ja Ronja sijalle 32.

Valmentaja Eve Uimosen mukaan kehitystä on kaikilla tytöillä tapahtunut viime aikoina todella paljon - kilpailussa tyttöjen luistelu oli iloista ja vauhdikasta katseltavaa. Kaarisilmujen Aluefinaalin ykkönen oli järjestävän seuran Jannica Lindstedt.

Kisasivut