Jonna Kinnunen hopealle junioreiden Loppukilpailussa

28.2.2006

Viime viikonloppuna ratkaistiin yksinluistelun seniori- ja juniorisarjojen mestaruudet. EVT sai kisoista upeasti hopeaa.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) järjesti Matinkylän jäähallissa senioreiden ja junioreiden vuoden 2006 Loppukilpailun 25.-26. helmikuuta. Kilpailusarjoina nähtiin seniorinaiset, junioritytöt ja junioripojat.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita Loppukilpailussa edustivat junioritytöissä Hanna Honkonen (ylempi kuva), Jonna Kinnunen (alempi kuva) ja Meri Tanner sekä junioripojissa Aki Jussila, Tero Juutilainen ja Vesa Pekkanen

EVT:ltä kilpailut sujuivat hyvin, sillä Jonna Kinnunen sijoittui hopealle juniorisarjassa. Jonna johti kilpailua lyhytohjelman jälkeen, mutta hieman epäonnistunut vapaaohjelma tiputti hänet hopealle.

Myös Hanna Honkonen sijoittui hienosti 9. sijalle lyhytohjelmassa ja piti sijoituksen myös vapaaohjelman jälkeen. Meri Tannerin sijoitus oli lyhytohjelman jälkeen 12:s, mutta vapaaohjelman jälkeen Meri joutui päästämään kaksi tyttöä edelleen, joten lopullinen sijoitus oli 14:s. Finaalissa luistelijoita oli 19. Juniorityttöjen sarjan voitti Hyvinkään Taitoluistelijoiden Anne-Mari Brunfeldt.

Junioripoikien kilpailussa EVT:n Aki Jussila oli neljäs, Tero Juutilainen viides ja Vesa Pekkanen kuudes. Sarjan voitti Tikurilan Taitoluisteluklubin Ossi Kanervo. Loppukilpailussa käytettiin perinteistä, avointa 6.0 -arviointijärjestelmää. Onnittelut Jonnalle hopeasta!

Kisasivut