Piirrä juliste kevätnäytökseen!

21.2.2006Nyt sinulla on mahdollisuus osoittaa luovat kykysi piirtämällä seuramme kevätnäytökselle ikioma mainosjuliste. Paras juliste palkitaan!

Hei kaikki piirtävät luistelijat!

EVT:n kevätnäytöksen teemana on tänä vuonna "Tuhannen ja yhden yön tarinoita." Teema tuo mieleen monia värikkäitä kuvia - esimerkiksi ihmisiä vilisevän torin tai juhlat palatsin puutarhassa.

Mainosjulistetta, käsiohjelmaa ja muuta markkinointia varten tarvitaan teemaan liittyvä kuva. Meillä on EVT:ssä varmasti paljon piirtämisestä ja maalaamisesta innostuneita luistelijoita, joiden näkemystä nyt kaivataan!

Piirrä oma näkemyksesi palatsista tai torista A4-kokoiselle valkoiselle paperille. Käytä runsaasti värejä! Kirjoita nimesi ja joukkueesi / ryhmäsi erilliselle lapulle, jonka teippaat piirustuksesi taakse. Työt arvioidaan nimettöminä. Palauta piirustuksesi joukkueenjohtajalle (joka kerää ne kirjekuoreen) tai suoraan kirjekuoressa EVT:n postilaatikkoon (osoita se Aija Virtanen-Jaakolalle) viimeistään 01.03.2006. Samalla voit myös ehdottaa kevätnäytökselle nimeä!

Johtokunta valitsee julisteissa ja muissa materiaaleissa käytettävän kuvan ja kuvan tekijä saa kevätnäytöksessä työstään palkinnon.

Iloisia piirustushetkiä!

EVT:n johtokunta