Dream Steps ja Sunny Steps nappasivat kultaa Lappeenrannassa

13.2.2006

EVT:n joukkueet voittivat sarjansa muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden 2. valintakilpailuissa.

Lappeenrannan Taitoluistelijat ry (LrTL) järjesti sunnuntaina 12.02.2006 Lappeenrannan jäähallissa muodostelmaluistelun II -lohkon toisen valtakunnallisen valintakilpailun noviisi- ja minorijoukkueille.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoille (EVT) kilpailu oli voitokas - sekä noviisi- että minorisarjoissa kultamitalit tulivat Vantaalle. Dream Steps luisteli noviisisarjan ykköseksi ennen Espoon Taitoluisteluklubin Blue Arrowsia ja Kuopion Luisteluseuran Ice Smiles -joukkuetta.

Minoreissa Sunny Steps taituroi niinikään sarjansa voittajaksi ennen Espoon Taitoluisteluklubin Rainbowsia ja Tapparan StarBladesia. Molempien sarjojen valtakunnalliset loppukilpailut käydään maaliskuussa - minorit mittelevät paremmuudestaan Oulussa ja noviisit Vantaalla Tikkurilan Valtti -Areenalla.

Lämpimät onnittelut kultamitaleista molemmille joukkueillemme!

Kisasivut