Noviisien 2. valintakilpailu

12.2.2006

Noviisien I -lohkon toinen valintakilpailu luisteltiin Järvenpäässä - mukana oli kolme seuramme luistelijaa.

Järvenpään Taitoluistelijat ry (JTL) isännöi noviisien I -lohkon toista valtakunnallista valintakilpailua lauantaina 11.02.2006. Kilpailut luisteltiin Järvenpään jäähallissa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edustivat Susanna Alaviuhkola (kuvassa), Satu Orasniemi sekä Milla-Maaria Parttimaa.

Susanna sijoittui kilpailussa mukavasti kahdenneksitoista, Satu kuudenneksitoista ja Milla-Maaria sijalle kahdeksantoista. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 28 luistelijaa. Voittoon luisteli isäntäseuran Laura Välitalo ennen saman seuran Henrietta Reckhardtia. Kolmas oli Joensuun Katajan Nelli Heikura.

Tulokset