Dream Steps ja Sunny Steps voittoisia kutsukilpailussa Espoossa

4.2.2006

Seuramme noviisi- ja minorijoukkueet voittivat sarjansa Espoon Laaksolahdessa järjestetyssä muodostelmaluistelun kutsukilpailussa.

Espoon Jäätaiturit ry (EsJt) isännöi lauantaina 04.02.2006 muodostelmaluistelun kutsukilpailua noviisi-, minori- ja tulokassarjoille Laaksolahden jäähallissa. Osallistuvia joukkueita oli jokaisessa sarjassa kolme. Kilpailussa käytettiin ns. tähtiarviointia.

Noviisisarjassa Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) Dream Steps voitti 12:lla tähdellä. Joukkue sai kaikista osa-alueista (perusluistelu, tekniikka ja esittäminen) täydet neljä tähteä. Toiseksi sijoittui järjestävän seuran Valley Bay Synchronics (9 tähteä) ja kolmanneksi Tikkurilan Taitoluisteluklubin Ice Fantasy (7 tähteä).

Myös minorisarjassa voitto tuli EVT:lle - minorijoukkueemme Sunny Steps keräsi komeat 11 tähteä. Toiseksi minorien kilpailussa sijoittui Helsingin Luistelijoiden Sunlights ja kolmannen sijan nappasi järjestävän seuran Valley Bay Synchronettes.

EVT:llä ei ollut edustusta tulokkaiden kilpailussa. Voiton tässä sarjassa vei Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchrokids, jolle kilpailu oli koko joukkueen historian ensimmäinen.

Tulokset