Dream Steps ja Sunny Steps mitaleille muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailuissa

14.1.2006

Pääkaupunkiseudun noviisi- ja minorijoukkueet kohtasivat viikonloppuna Espoossa Aluemestaruuskisojen merkeissä. EVT:lle oli kisoista tuomisina hopeaa ja pronssia.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) järjesti lauantaina 14.01.2006 LänsiAuto Areenalla Helsingin alueen mestaruuskilpailut noviisi- ja minorijoukkueille. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edustivat Dream Steps ja Sunny Steps.

EVT:n joukkueet pärjäsivät kisoissa hienosti - Dream Steps luisteli noviisien kisassa kolmanneksi ja Sunny Steps minoreiden kisassa toiseksi. Noviisien kilpailun voitto meni Helsingin Taitoluisteluklubin Finettes -joukkueelle ja hopeaa pokkasi Espoon Taitoluisteluklubin Blue Arrows.

Noviisisarjan kilpailu oli kärjen osalta varsin tiukka ja tasainen, sillä kaikki kolme joukkuetta saivat tuomaripaneelilta niin ykkös-, kakkos- kuin kolmossijoituksiakin. Minoreissa voiton vei Espoon Taitoluisteluklubin Rainbows ja kolmanneksi sijoittui Helsingin Taitoluisteluklubin MiniMints.

Aluemestaruuskilpailuihin oli ilmoittautunut seitsemän noviisijoukkuetta ja yhdeksän minorijoukkuetta, kaikki näiden ikäluokkien Suomen parhaimmistoa. Kisassa käytettiin perinteistä 6.0 -arviointia.

Onnittelut molemmille joukkueillemme mitaleista!

Kisasivut