Koululaiset juhlivat joulua jäällä

27.12.2005Vantaalaiset koululaiset virittäytyivät joulun tunnelmaan Myyrmäen jäähallissa ainutkertaisessa joulujuhlassa.

Uomarinteen ala-asteen 3. ja 4. luokkalaisilla oli tänä vuonna hieman erilainen joulujuhla kuin mihin aiemmin oli totuttu - tällä kertaa se vietettiin Myyrmäen jäähallissa. Ohjelman juhlaan oli suunnitellut Uomarinteen ala-asteen opettaja Heli Immonen.

Oppilaat esiintyivät ohjelmassa jäällä luistellen musiikki-luokkien oppilaiden laulaessa joululauluja päätykatsomosta. Kuoron laulu kaikui jäähallissa todella kauniisti.

Jouluevankeliumin ohjelmaosuuksien välissä muutamat Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kilpaluistelijat esittivät omia kisaohjelmiaan innokkaalle yleisölle - esiintymässä olivat mm. yksinluistelijat Saila Pönkä ja Niina Kinnunen Kilparyhmä 2:sta, sekä Linda Ekman, joka esitti hienosti
yksinluistellen seuramme minorijoukkue Sunny Stepsin vapaaohjelman. Lindan esityksessä tulivat hienosti esille muodostelmaluistelun vaikeat askeleet.

Joulujuhlassa oli kylmästä jäähallista huolimatta lämmin ja ainutlaatuinen tunnelma, kuten kuvistakin on hyvin nähtävissä.