Sini Kokko ja Riikka Peura kilpailivat Latviassa

1.12.2005

EVT:n luistelijat Sini Kokko ja Riikka Peura osallistuivat kansainväliseen "Ventspils Perle" -kilpailuun, joka järjestettiin Latviassa.

Latvian Taitoluisteluliitto järjesti yhteistyössä Ventspilsin paikallisen taitoluisteluseuran kanssa kansainvälisen "Ventspils Perle" -kilpailun nuorille taitoluistelijoille. Kilpailu käytiin 25.-27.11.2005 Ventspilsin Olympia -areenalla. Mukana kilpailussa oli useita suomalaisia - EVT:tä kilpailussa edustivat Sini Kokko ja Riikka Peura, jotka olivat matkustaneet Latviaan yhdessä Espoon Taitoluisteluklubin luistelijoiden kanssa.

Kilpasarjoja Ventspils Perlessä oli useita - Chicks, Cubs, Springs, Debs, Novices ja Juniors, joista jokaisessa oli erilliset A - ja B -sarjat. Osallistujia kilpailuissa oli yhteensä komeat 165 ja he edustivat viittä eri maata: Latviaa, Liettuaa, Suomea, Valko-Venäjää ja Venäjää.

Sini ja Riikka kilpailivat sunnuntain vapaaohjelmakilpailussa. He sijoittuivat A -Novices sarjassa hienosti jaetulle neljännelle sijalle. Ventspilsin kilpailumatka oli tytöille positiivinen kokemus ja reissusta jäi kaikenkaikkiaan erittäin hyvät muistot.