EVT:lle menestystä debytanttien ja junioripoikien 1. valintakilpailussa

27.11.2005

EVT isännöi Vantaalla debytanttien ja junioripoikien ensimmäistä valintakilpailua. Leena Rissanen luisteli debytanteissa hopealle ja Tero Juutilainen junioripojissa pronssille.

Myyrmäessä järjestettiin 26.-27.11.2005 debytanttien ja junioripoikien I -lohkon ensimmäinen valtakunnallinen valintakilpailu. Debytanttisarjassa EVT:n Leena Rissanen luisteli upeasti hopealle. Sarjan voitti Helsingin Luistelijoiden Riina Varjokari ja kolmanneksi taituroi saman seuran Mala Shrestha. Neljä parhaiten sijoittunutta luistelijaa lunasti paikkansa sarjan loppukilpailuun eli Kultafinaaliin.

Junioripoikien kilpailussakin tuli EVT:lle menestystä - Tero Juutilainen (kuvassa) sijoittui hienosti kolmanneksi hyvin onnistuneen vapaaohjelmansa ansiosta. Lyhytohjelman jälkeen Tero oli kuudes. Junioripoikien sarjan voitti Tikkurilan Taitoluisteluklubin Martti Manner ennen seuratoveriaan Ossi Kanervoa.

Onnea Leenalle ja Terolle mitaleista!

Tulokset