Kaksoisvoitto junioreiden kutsukilpailussa Vantaalla

27.11.2005

EVT järjesti kutsukilpailun noviisi- ja junioritytöille Myyrmäen jäähallissa sunnuntaina 27.11.2005. Jonna Kinnunen voitti juniorisarjan ja Hanna Honkonen oli toinen.

Kutsukilpailussa luisteltiin Noviisityttöjen vapaaohjelmakilpailu sekä Juniorityttöjen lyhytohjelmakilpailu. EVT:tä noviisien kilpailussa edustivat Susanna Alaviuhkola, Satu Orasniemi ja Milla-Maaria Parttimaa. Parhaiten seuramme luistelijoista sijoittui Susanna, joka luisteli hienosti neljänneksi. Kolmoisvoiton nappasivat EsJt:n luistelijat - kisan voitti Laura Salvisto ennen Minna Järvistä ja Jaana Viiriä.

Junioreissa edustajamme olivat Mari Aulio, Hanna Honkonen (kuvassa), Jonna Kinnunen ja Meri Tanner. Jonna voitti kilpailun ja Hanna täydensi seuran panosta olemalla upeasti toinen. Kilpailuissa käytettiin suljettua 6,0 -arviointia.

Onnittelut tytöille hienoista suorituksista!

Tulokset, noviisit Tulokset, juniorit
1. Laura Salvisto EsJt1. Jonna Kinnunen EVT