EVT:n Joulurieha 04.12.2005

26.11.2005

Tervetuloa viettämään kanssamme seuran perinteistä Jouluriehaa Myyrmäen jäähalliin. Mukaan koko perhe ja rutkasti iloista joulumieltä!

Virittäydy joulun tunnelmaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden perinteisessä Jouluriehassa, joka pidetään Myyrmäen jäähallissa sunnuntaina 04.12.2005 klo 12.10 alkaen. Luvassa mm. seuramme suloisten luistelukoululaisten, kilpailevien yksinluistelijoiden sekä muodostelmajoukkueiden taidokkaita esityksiä.

Mukana menossa on myös Skate Shop, jonka edustaja saapuu paikalle esittelemään taitoluistimia ja muita varusteita. Lämmintä joulumieltä tuovat myös joulupukki yllätyslahjoineen, herkullisten leivonnaisten huutokauppa ja joulumyyjäiset. Osallistu arpajaisiin ja voita upeita palkintoja!

Tervetuloa koko perhe voimin!