Dream Steps ja Sunny Steps mitaleille Kuopiossa

20.11.2005

Kuopiossa luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden avauskilpailu. EVT:tä kilpailussa edustivat Dream Steps ja Sunny Steps.

Kuopion Luisteluseura ry isännöi sunnuntaina 20.11.2005 Kuopiossa järjestettyä noviisien ja minoreiden II -lohkon ensimmäistä valtakunnallista valintakilpailua. I -lohkon vastaava kilpailu luisteltiin Lahdessa lauantaina 19.11.2005.

Kuopioon matkasivat myös EVT:n noviisijoukkue Dream Steps (1. ja 3. kuva) ja minorijoukkue Sunny Steps (2. ja 4. kuva). Dream Steps sijoittui noviisien kilpailussa hopealle ja Sunny Steps voitti minoreiden kilpailun. Kilpailu kärjessä oli tiukkaa ja voitto molemmissa sarjoissa ratkesi yhdellä tuomariäänellä. Dreamien ohjelmaan sattui muutamia epäonnistumisia, mutta parin viikon päästä joukkueella on jälleen oiva tilaisuus parantaa kilpailusuoritusta.

Noviisien kisan voitti Espoon Taitoluisteluklubin Blue Arrows ja kolmanneksi luisteli Kuopion Luisteluseuran Ice Smiles. Minoreissa hopealle sijoittui Espoon Taitoluisteluklubin Rainbows ja pronssia nappasi Tapparan StarBlades.

Onnittelut Dreameille ja Sunnyille mitaleista!

Kisasivut

Kuvia kisoista, Dream Steps