SM-noviisien 1. valintakilpailu

23.10.2005

Espoossa järjestettiin tänä viikonloppuna SM-noviisien 1. valintakilpailu. Mukana oli myös kaksi EVT:n luistelijaa. Sini Kokko oli kilpailun 18:s.

Espoon Taitoluisteluklubi ry järjesti 22.-23.10.2005 SM-noviisien kauden ensimmäisen valtakunnallisen valintakilpailun. Kilpailupaikkana toimi Espoonlahden jäähalli eli Forum. Kilpailuun oli ilmoittautunut kaikkiaan 37 tyttöä ja viisi poikaa. Mukana tyttöjen kisassa olivat myös seuramme luistelijat Sini Kokko ja Riikka Peura (kuvassa).

Sini oli lauantaisen lyhytohjelmakisan jälkeen hienosti kymmenentenä. Sini esitti vauhdikkaan ja pirteän ohjelman, jossa korostui tyylikkäiden ja paljon notkeutta vaatineiden piruettien lisäksi erinomainen musiikin tulkinta. Pisteitä Sini keräsi ohjelmallaan 23.17. Sunnuntain vapaaohjelmassa Sini oli 20:s pistein 36.81. Yhteispisteitä hän keräsi 59.98 ja lopullinen sijoitus kilpailussa oli 18:s.

Riikalla oli lyhytohjelmassaan epäonnea - hän oli 35:s pistein 16.51, eikä selviytynyt sunnuntaina luisteltuun vapaaluisteluosuuteen. Vapaaohjelmaan pääsi lyhytohjelmien perusteella 30 parasta luistelijaa. SM -noviisien 1. valintakilpailun voitti Helsingin Luistelijoiden Nita Viiri pistein 81.55.

Kisasivut