Tarja Kinnusesta EVT:n uusi puheenjohtaja

4.10.2005

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 03.10.2005 Kilterin koululla Vantaalla.

Kokouksessa valittiin johtokunnan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet vuosille 2006-2007 sekä johtokunnan varajäsenet vuodelle 2006. Lisäksi päätettiin seuran jäsenmaksuista, vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2006 ja valittiin tilintarkastajat.

Kokouksessa paikalla olleet EVT:n jäsenet valitsivat seuran uudeksi puheenjohtajaksi Tarja Kinnusen. Tarja on kahden luistelijan äiti ja luistelee itsekin Last Steps -aikuis-muodostelmajoukkueessa.

Marja Hedman valittiin seuran varapuheenjohtajaksi ja hän jatkaa tämän vuoden alussa alkanutta johtokunnan jäsenyyttään ensi vuoden loppuun.

Johtokunnan jäseniksi valittiin Kati Maukonen ja Niina Ikonen sekä valitun puheenjohtajan jäsenpaikalle Tarja Kokko. Varajäseniksi valittiin Ulla Auvinen ja Aija Virtanen-Jaakola.

Uusi puheenjohtaja kiittää jäseniä luottamuksesta ja kertoo ottavansa tehtävän mielellään vastaan.