Jonna Kinnunen kahdeksas kutsukilpailussa Tuusulassa

18.9.2005

EVT:n SM-juniori Jonna Kinnunen sijoittui kahdeksanneksi kauden avauskilpailussaan Tuusulassa. Mari Aulio oli samassa sarjassa kahdeksastoista.

Tuusulan Taitoluisteluseura TTLS isännöi lauantaina 17.09.2005 käytyjä yksinluistelun kutsukilpailuja. Paremmuudesta kilpailtiin kaikkiaan neljässä eri sarjassa: SM-junioreissa ja junioreissa sekä SM-noviiseissa ja noviiseissa. Kilpailussa luisteltiin vapaaohjelmat.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista mukana SM-junioreiden kisassa olivat Jonna Kinnunen (kuvassa) ja Mari Aulio. Jonna sijoittui kahdenkymmenen luistelijan joukossa hienosti kahdeksanneksi ja Mari oli kahdeksastoista.

SM-juniorisarjan kilpailun voitti Espoon Jäätaitureiden Jenni Vähämaa. Hopealle luisteli Myllypuron Taitoluisteluklubin Angelina Kälviäinen ja pronssin nappasi Tikkurilan Taitoluisteluklubia edustava Helena Sirenius.

Tulokset ovat nähtävissä Tuusulan Taitoluisteluseuran internetsivuilla.