EVT:n muodostelmajoukkueet esiintyivät Helsingin MM-kisojen avajaisissa

7.8.2005

Vuoden 2005 IAAF:n yleisurheilun MM-kilpailut pidettiin Helsingin Olympiastadionilla 06.-14.08.2005. Suomessa suosittu talvilaji, muodostelmaluistelu, oli myös vahvasti esillä kisojen avajaisissa, tosin tällä kertaa rullaluistimin toteutettuna.

Vuoden 2005 IAAF:n yleisurheilun MM-kilpailut pidettiin Helsingin Olympiastadionilla 06.-14.08.2005. Suomessa suosittu talvilaji, muodostelmaluistelu, oli myös vahvasti esillä kisojen avajaisissa, tosin tällä kertaa rullaluistimin toteutettuna.

Pääkaupunkiseudun suurseurojen muodostelmajoukkueet esiintyivät lauantai-iltana pidetyissä MM-kisojen avajaisissa yhteisohjelmalla, jonka koreografian oli suunnitellut Anu Oksanen. Mukana menossa olivat myös EVT:n kilpajoukkueet Ice Steps ja Dream Steps täydennettynä muutamalla Ex-Steps-luistelijalla.

Avajaisten aikana satoi lähes kaatamalla, mutta luistelijamme sinnittelivät urheasti loppuun saakka ryhdikkäinä lippujaan kantaen. Kisojen avajaisissa esiintyivät maamme huippuluistelijoiden lisäksi mm. Nightwish, Apocalyptica ja Olarin Voimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmä. Myös Tasavallan Presidentti Tarja Halonen kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan.

Sateesta huolimatta kisat olivat ainutkertainen tapahtuma ja varmasti myös ikimuistoinen elämys nuorille luistelijoille.

Ohessa kuvia avajaisten harjoituksista sekä avajaisista. Lisää kuvia löytyy täältä ja täältä.

Lisätietoa MM-kisoista saat kisojen virallisilta kotisivuilta.