Natalie Vilén pronssille Kaksoissilmujen Timanttifinaalissa Helsingin Pirkkolassa

13.4.2005

EVT:n luistelija Natalie Vilén suoriutui upeasti urakastaan Kaksoissilmujen Timanttifinaalissa ja sijoittui kovassa seurassa hienosti kolmanneksi.

EVT:n luistelija Natalie Vilén suoriutui upeasti urakastaan 12.04.2005 Helsingin Pirkkolassa järjestetyssä Kaksoissilmujen Timanttifinaalissa ja sijoittui kovassa seurassa hienosti kolmanneksi.

Kilpailun voitti Myllypuron Taitoluisteluklubin Jessica Blechingberg ja hopeaa sai Helsingfors Skridskoklubbin Amanda Mannonen. Toinen EVT:n edustaja tyttöjen sarjassa oli Niina Kinnunen, joka oli kahdestoista. Kärkisilmukilpailun poikien sarjassa Ossi Jauhiainen sijoittui kymmenenneksi.

Kaksoissilmujen Timanttifinaaliin pääsi Helsingin ja Hämeen alueilta 20 luistelijaa kauden aiempien kilpailujen tulosten perusteella. Kilpailun järjesti Helsingin Luistelijat (HL).

Onnittelut Natalielle pronssimitalista!