Testit muodostelmajoukkueisiin ja tiedustelut kilparyhmiin kaudelle 2006-2007

4.4.2005

Haluatko luistelemaan menestyneisiin muodostelmajoukkueisiimme tai kasvaviin ja kehittyviin yksinluistelun kilparyhmiimme?

Kausi 2006-2007 lähestyy vauhdilla ja niin myös testiluistelut menestyneisiin muodostelmajoukkueisiimme. Seurassamme on ensi kaudella mahdollisuus luistella muodostelmaa kilpapuolella SM -junioreissa, noviiseissa ja minoreissa sekä kansallisella puolella tulokkaissa, senioreissa ja aikuisissa.

Vapaamuotoiset "testiluistelut" kilpajoukkueisiimme järjestetään maaliskuussa - seuraa nettisivujamme, sillä tarkemmat testiajankohdat päivitetään sivuille lähiviikkojen aikana! Testeihin voi vapaasti tulla mainittuina ajankohtina ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

SarjaJoukkueTestiajankohta
SM -juniorit     Ice Steps      ilmoitetaan lähiaikoina
NoviisitDream Steps      ilmoitetaan lähiaikoina
MinoritSunny Stepsilmoitetaan lähiaikoina

Mikäli ylläolevat testiajankohdat eivät sinulle sovi, ota yhteyttä muodostelman vastuuvalmentajaan Nina Korpikoskeen mielellään sähköpostitse ninamantyla@hotmail.com, GSM 050-5819 431.

Myös kansallisen puolen muodostelmajoukkueisiin otetaan uusia luistelijoita. Jos sosiaalinen harrastus mukavassa porukassa hyvällä fiiliksellä kiinnostaa, tule ihmeessä tutustumaan joukkueidemme toimintaan jäällä ja sen ulkopuolella!

Sarja             Joukkue          Testiajankohta
TulokkaatLittle Stepsilmoitetaan lähiaikoina
SenioritEx-Stepsilmoitetaan lähiaikoina
AikuisetLast Stepsilmoitetaan lähiakoina

Mikäli ylläolevat ajankohdat eivät sinulle sovi, ota yhteyttä muodostelmavalmentaja Helena Tienhaaraan, GSM 050-3462 115, sähköposti helena.tienhaara@helsinki.fi.

Jos olet kiinnostunut luistelemaan kasvavissa ja kehittyvissä yksinluistelun kilparyhmissämme, ota reippaasti yhteyttä yksinluistelun valmentajiimme Eve Uimoseen, GSM 040-8672 708, sähköposti eve.uimonen@luukku.com ja Mankka Valajärveen, GSM 050-605 52, sähköposti marja.valajarvi@netti.fi.

Nähdään Myyrmäessä!