Sunny Steps pronssille ja Ex-Steps hopealle kauden päätöskilpailussa Helsingissä

12.3.2005

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden minorijoukkue Sunny Steps ja seniorijoukkue Ex-Steps kilpailivat Helsingissä sunnuntaina 13.03.2005 järjestetyssä kauden päättäneessä 3. kilpailussa. Sunny Steps sijoittui korkeatasoisessa minorikisassa kolmanneksi ja Ex-Steps nappasi senioreissa hopeaa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden minorijoukkue Sunny Steps (ylempi kuva) kilpaili Helsingissä sunnuntaina 13.03.2005 järjestetyssä minorisarjan kauden päättäneessä 3. kilpailussa. Joukkue sijoittui korkeatasoisessa kisassa hienosti kolmanneksi. Kilpailun voitti Helsingin Taitoluisteluklubin MiniMints.

Minorikisan yhteydessä luisteltiin myös kansallisten junioreiden ja senioreiden loppukilpailu. Senioreiden kilpailussa oli mukana EVT:n Ex-Steps (alempi kuva), joka ylsi sarjassaan hopealle. Kultaiset mitalit ripustettiin Helsingin Taitoluisteluklubin JääPrinsessojen kaulaan. Kansallisten junioreiden kilpailun ykkönen oli Kuopion Luisteluseuran Shooting Stars. EVT:llä ei tässä sarjassa ollut edustusta.

Minorikilpailussa käytettiin suljettua tähtiarviointia, kun taas kansallisissa sarjoissa käytettiin perinteistä arviointijärjestelmää. Kilpailut järjesti Helsingin Taitoluisteluklubi.

Lisätietoja kilpailun nettisivulta.

Onnittelut molemmille joukkueille menestyksestä!