Niina Kinnunen ja Natalie Vilen Kaksoissilmujen Timanttifinaaliin

10.3.2005EVT järjesti Kaksoissilmujen alueellisen loppukilpailun, Megafinaalin, Myyrmäen jäähallissa keskiviikkona 09.03.2005. Tästä kilpailusta Niina Kinnunen selviytyi Timanttifinaaliin. Natalie Vilen luisteli myös Timanttifinaaliin Espoossa järjestetystä Kärkisilmujen Megafinaalista.

EVT järjesti Kaksoissilmujen alueellisen loppukilpailun, Megafinaalin, Myyrmäen jäähallissa keskiviikkona 09.03.2005. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilta oli kilpailussa mukana Niina Kinnunen ja Laura Raukko (ylempi kuva). Megafinaaliin oli selviytynyt karsintojen kautta kaikkiaan 17 nuorta luistelijaa.

EVT:n Niina Kinnunen sijoittui kilpailussa hienosti kymmenenneksi ja varmisti näin paikkansa Kaksoissilmujen Timanttifinaaliin, joka on Helsingin ja Hämeen alueiden yhteinen kilpailu. Laura Raukko oli kuudestoista. Kisan voittoon taituroi Helsingin Luistelijoiden Timila Shrestha. Linkki kilpailun sivulle löytyy etusivun vasemmasta laidasta.

Espoon Laaksolahdessa samanaikaisesti järjestetystä Kärkisilmujen Megafinaalista selviytyi Timanttifinaaliin EVT:n Natalie Vilen (alempi kuva). Hän oli kilpailussa niinikään kymmenes. Toinen seuramme luistelija, Nora Jokela, sijoittui kuudenneksitoista. Kärkisilmujen kisan ykkönen oli Helsingin Luistelijoiden Amanda Meling. Kilpailijoita Kärkisilmujen Megafinaalissa oli kaikkiaan 22. Kilpailun järjesti Espoon Jäätaiturit.

Onnittelut Niinalle ja Natalielle Timanttifinaaliin pääsystä!