EVT etsii päätoimista muodostelmavalmentajaa

8.3.2005

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii päätoimista muodostelmavalmentajaa kaudelle 2005-2006.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä taitoluisteluseuroista kautta aikojen. Seurassamme voi harrastaa sekä yksin- että muodostelmaluistelua kilpa- ja harrastetasolla. Lisäksi tarjoamme luistelukouluja lapsille ja aikuisille. Toimintamme on keskittynyt Vantaan Myyrmäkeen, mutta harjoituksia pidetään myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Toisen valmentajamme siirtyessä muihin tehtäviin

etsimme virkeään joukkoomme

PÄÄTOIMISTA MUODOSTELMAVALMENTAJAA

Arvostamme taitoluisteluvalmentajakokemusta, juniori- ja/tai seniorijoukkueen valmentamiskokemusta ja halua sekä kiinnostusta osallistua myös seniorijoukkueen valmentamiseen. Lisäksi olisi suotavaa, että hakijalla olisi oma muodostelmaluistelutausta SM-juniori- tai -senioritasolta. Aiemmasta yksinluistelutaustasta sekä STLL:n koulutuksista on etua tehtävän hoidossa.

Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja valmis sitoutumaan työhösi. Oleellisinta on kuitenkin löytää valmennustiimiimme sopiva kehityskelpoinen henkilö, joten ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et kaikkia kriteerejä täyttäisikään!

Tiedusteluihin vastaa Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n puheenjohtaja Christina Zühlke, GSM  050-3310 579, e-mail christina.zuhlke@kolumbus.fi

Lisätietoja seurastamme ja sen toiminnasta saat internetistä osoitteesta http://evt.sporttisaitti.com

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset lähetetään mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 18.3.2005 mennessä osoitteeseen:

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry EVT

c/o Myyrmäen jäähalli