EVT etsii päätoimista muodostelmavalmentajaa

8.3.2005

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii päätoimista muodostelmavalmentajaa kaudelle 2005-2006.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä taitoluisteluseuroista kautta aikojen. Seurassamme voi harrastaa sekä yksin- että muodostelmaluistelua kilpa- ja harrastetasolla. Lisäksi tarjoamme luistelukouluja lapsille ja aikuisille. Toimintamme on keskittynyt Vantaan Myyrmäkeen, mutta harjoituksia pidetään myös muualla pääkaupunkiseudulla. 

Toisen valmentajamme siirtyessä muihin tehtäviin

 

etsimme virkeään joukkoomme

 

 PÄÄTOIMISTA MUODOSTELMAVALMENTAJAA

 Arvostamme taitoluisteluvalmentajakokemusta, juniori- ja/tai seniorijoukkueen valmentamiskokemusta ja halua sekä kiinnostusta osallistua myös seniorijoukkueen valmentamiseen. Lisäksi olisi suotavaa, että hakijalla olisi oma muodostelmaluistelutausta SM-juniori- tai -senioritasolta. Aiemmasta yksinluistelutaustasta sekä STLL:n koulutuksista on etua tehtävän hoidossa.

Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja valmis sitoutumaan työhösi. Oleellisinta on kuitenkin löytää valmennustiimiimme sopiva kehityskelpoinen henkilö, joten ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et kaikkia kriteerejä täyttäisikään!

 Tiedusteluihin vastaa Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n puheenjohtaja Christina Zühlke, GSM  050-3310 579, e-mail christina.zuhlke@kolumbus.fi

Lisätietoja seurastamme ja sen toiminnasta saat internetistä osoitteesta http://evt.sporttisaitti.com

 Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset lähetetään mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 18.3.2005 mennessä osoitteeseen:

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry EVT

 

c/o Myyrmäen jäähalli

 

Puheenjohtaja Christina Zühlke

 

Raappavuorentie 10

 

01600 Vantaa