EVT:n luistelijat Haabersti Cupissa Virossa

9.2.2005Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilla oli runsaslukuinen edustusjoukkue Virossa järjestetyssä kansainvälisessä Haabersti Cupissa. Jonna Kinnunen luisteli A-junioreiden sarjassa neljänneksi.

EVT:llä oli runsaslukuinen edustusjoukkue Virossa järjestetyssä kansainvälisessä Haabersti Cupissa - mukana oli peräti neljätoista seuramme nuorta yksinluistelijaa. Kisat käytiin 04.-06.02.2005 Tallinnassa.

Kilpailusarjoja kisassa oli useita. EVT:n luistelijoita oli mukana kaikkiaan seitsemässä eri sarjassa - tarjoaahan Haabersti Cup nuorille luistelijoille loistavan mahdollisuuden kansainvälisen kilpailukokemuksen hakemiseen.

A-junioreiden kilpailussa vielä SM-noviiseissa kotimaan kilpajäillä luisteleva Jonna Kinnunen (ylempi kuva) sijoittui hienosti neljänneksi. Jonna voitti marraskuun Haabersti Cupissa A-noviisien sarjan ja haki nyt kisasta uusia haasteita ilmoittautumalla A-junioreiden kilpailuun. Vesa Pekkanen voitti poikien A-noviisisarjan.

Springs B-sarjassa EVT:n Suvi Virkkunen oli mukavasti seitsemäs ennen kahdeksanneksi sijoittunutta Nora Jokelaa ja kymmenneksi luistellutta Marianne Ojalehtoa.

Debs B-sarjassa Natalie Vilén (alempi kuva) luisteli kahdeksanneksi ja Debs A-sarjassa Sara Sovijärvi oli hienosti kuudes.