French Cup: Ice Steps hopeaa, Dream Steps viides

6.2.2005

EVT:n muodostelmajoukkueet Dream Steps ja Ice Steps osallistuivat Rouenissa järjestettävään International French Cup -kilpailuun. Ice Steps sijoittui junioreiden kisassa upeasti toiseksi. Dream Steps oli noviisien kisassa viides.

EVT:n noviisijoukkue Dream Steps (ylempi kuva) ja juniorijoukkue Ice Steps (alempi kuva) edustivat Suomea Ranskassa järjestettävässä International French Cup -kilpailussa. Kilpailut käytiin 04.-06.02.2005 Rouenin Centre Sportif du Duchênessä. Järjestäjinä toimivat Rouen Olympic Club ja Fédération Francaise des Sports de Glace (FFSG).

Junioreiden kisassa EVT:n Ice Steps sijoittui upeasti hopealle! Joukkue oli myös lyhytohjelman jälkeen toisena. Kilpailun voitti Suomea ja Helsingfors Skridskoklubbia edustava Team Mystique. Kolmanneksi sijoittui Kanadan ykkösjoukkue Gold Ice. Noviisien kilpailussa EVT:n Dream Steps oli hienosti viides. Kisan voiton vei Suomen ja Helsingin Luistelijoiden Starlights. Hopeaa nappasi USA:n Chicago Jazz. 

Vuosittain järjestettävä French Cup on yksi suurimpia ja perinteikkäimpiä ISU:n kansainvälisiä muodostelmakilpailuja - tämän vuoden kilpailu oli järjestyksessään jo yhdestoista. Noviisien sarjassa kilpailevia joukkueita oli kymmenen, junioreiden sarjassa neljätoista ja senioreiden sarjassa seitsemän - kaikenkaikkiaan kilpailijat tulivat neljästätoista eri maasta.

Lisätietoa French Cupista saa kisasivuilta.

Onnittelut Ice Stepeille hopeamitalista ja Dream Stepeille hyvästä suorituksesta!

Tulokset, juniorit

1. Team Mystique    FIN           8. Starlight Juniors   SUI 
2. Ice StepsFIN9. Silver ShadowGER
3. Gold IceCAN10. Black DiamsFRA
4. Festa AboensiaFIN11. Jeanne d'ArcFRA
5. Chicago JazzUSA12. Team PacificSWE
6. ReflectionsFIN13. Les ZazousFRA
7. NikaRUS14. FusionGBR