French Cup: Ice Steps hopeaa, Dream Steps viides

6.2.2005

EVT:n muodostelmajoukkueet Dream Steps ja Ice Steps osallistuivat Rouenissa järjestettävään International French Cup -kilpailuun. Ice Steps sijoittui junioreiden kisassa upeasti toiseksi. Dream Steps oli noviisien kisassa viides.

EVT:n noviisijoukkue Dream Steps (ylempi kuva) ja juniorijoukkue Ice Steps (alempi kuva) edustivat Suomea Ranskassa järjestettävässä International French Cup -kilpailussa. Kilpailut käytiin 04.-06.02.2005 Rouenin Centre Sportif du Duchênessä. Järjestäjinä toimivat Rouen Olympic Club ja Fédération Francaise des Sports de Glace (FFSG).

Junioreiden kisassa EVT:n Ice Steps sijoittui upeasti hopealle! Joukkue oli myös lyhytohjelman jälkeen toisena. Kilpailun voitti Suomea ja Helsingfors Skridskoklubbia edustava Team Mystique. Kolmanneksi sijoittui Kanadan ykkösjoukkue Gold Ice. Noviisien kilpailussa EVT:n Dream Steps oli hienosti viides. Kisan voiton vei Suomen ja Helsingin Luistelijoiden Starlights. Hopeaa nappasi USA:n Chicago Jazz.

Vuosittain järjestettävä French Cup on yksi suurimpia ja perinteikkäimpiä ISU:n kansainvälisiä muodostelmakilpailuja - tämän vuoden kilpailu oli järjestyksessään jo yhdestoista. Noviisien sarjassa kilpailevia joukkueita oli kymmenen, junioreiden sarjassa neljätoista ja senioreiden sarjassa seitsemän - kaikenkaikkiaan kilpailijat tulivat neljästätoista eri maasta.

Lisätietoa French Cupista saa kisasivuilta.

Onnittelut Ice Stepeille hopeamitalista ja Dream Stepeille hyvästä suorituksesta!

Tulokset, juniorit

1. Team Mystique    FIN           8. Starlight Juniors   SUI