EVT etsii muodostelman tuntivalmentajaa

2.2.2005

Nyt etsimme virkeään joukkoomme muodostelman tuntivalmentajaa auttamaan seuramme kilpajoukkueiden valmennuksessa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä taitoluisteluseuroista kautta aikojen. Seurassamme voi harrastaa sekä yksin- että muodostelmaluistelua kilpa- ja harrastetasolla. Lisäksi tarjoamme luistelukouluja lapsille ja aikuisille. Toimintamme on keskittynyt Vantaan Myyrmäkeen, mutta harjoituksia pidetään myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Nyt etsimme virkeään joukkoomme

Muodostelman tuntivalmentajaa

auttamaan seuramme kilpajoukkueiden valmennuksessa.

Toivomme, että muodostelman tuntivalmentajalla olisi myös tarvittaessa valmiuksia ja kiinnostusta sijaistaa satunnaisesti yksinluistelijoiden kilparyhmiä.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta esimerkiksi luistelukouluohjaajana tai valmentajana. Lisäksi olisi suotavaa, että hakijalla olisi oma muodostelmaluistelutausta SM-juniori- tai -senioritasolta. Aiemmasta yksinluistelutaustasta sekä STLL:n koulutuksista on etua tehtävän hoidossa.

Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja valmis sitoutumaan työhösi.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n puheenjohtaja Christina Zühlke, GSM  050-3310 579, e-mail christina.zuhlke@kolumbus.fi.

Lisätietoja seurastamme ja sen toiminnasta saat internetistä osoitteesta http://evt.sporttisaitti.com

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset lähetetään mahdollisimman pian osoitteeseen:

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry EVT

c/o Myyrmäen jäähalli