Sara Sovijärvi debytanttien Kultafinaaliin, Tero Juutilainen junioreissa toinen

31.1.2005Debytanttien ja poikien toinen valintakilpailu luisteltiin viikonloppuna Tamperella. Mukana oli myös EVT:n luistelijoita. Sara Sovijärvi selvitti tiensä debytanttien Kultafinaaliin. Myös Järvenpään kutsukilpailussa tuli menestystä.

Debytanttien I-lohkon ja poikien toinen valintakilpailu luisteltiin Tamperella 29.-30.01.2005. Mukana oli myös EVT:n luistelijoita. Sara Sovijärvi (ylempi kuva) selvitti tiensä debytanttien Kultafinaaliin olemalla kisassa komeasti seitsemäs.

Myös pojat luistelivat hienosti - Tero Juutilainen oli junioripojissa toinen ja Vesa Pekkanen noviisipojissa ykkönen. Molemmat pääsivät sarjojensa loppukilpailuihin.

Viikonloppuna kilpailtiin myös Järvenpäässä noviisityttöjen kutsukilpailuissa. EVT:lle kisa oli sangen menestyksekäs, sillä toiseksi tässä kahdenkymmenenkolmen luistelijan kilpailussa sijoittui Riikka Peura. EVT:n vahvaa panosta täydensivät Sini Kokko (alempi kuva) viidennellä ja Milla-Maaria Parttimaa kuudennella sijallaan. Susanna Alaviuhkola oli viidestoista ja Satu Orasniemi seitsemästoista.

Yksinluistelussa kilpailukausi käy kuumimmillaan - ensi viikonloppuna luistellaan noviisien toinen valintakilpailu, johon EVT:n luistelijat lähtevät hakemaan loppukilpailupaikkoja. Aiempien tulosten perusteella kilpailusta on lupa odottaa hyviä sijoituksia.

EVT:ltä osallistuu myös neljätoista luistelijaa Tallinnassa järjestettävään Haabersti Cupiin. Edellisen marraskuussa luistellun osakilpailun A-noviisien sarjanhan voitti EVT:n Jonna Kinnunen. Tällä kertaa Jonna osallistuu A-junioreiden sarjaan.